Post by thyrenlikidrei on Feb 20, 2022 20:51:00 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačne primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
Mora imati jasan način prikazivanja granica za bungee. Još uvijek puno paciranih igrača, što odvraća od originalne premise skillshota igre (prazno, foton se može sakriti kroz teren). Igre čini duljima...Nedavna %nadogradnja kože čini igru još više isplativom. Avatare s neograničenim liječenjem treba promijeniti (TEAM DOC 40% nisko), mongoair je prisluškivan. Tornada su pristrani, utječu samo na 2-3 mobitela. Potreban je gumb za prijavu. (Hakeri koji pojačavaju ult u 2 okreta)
previše ažuriranja..koja je točna veličina igre već?odgovorite
Cool igra ali p2w!! Uopće nije zabavno.
neprijatelji tamnice trebaju imati prijateljsku vatru kao i sve ostalo
Vaše sklapanje provoda uništava moj ugled i oduzima mi zlato. Upoznajte se s novim igračima 8 puta zaredom. Zašto
Nije moguće učitati način preživljavanja. Natjeraj me da čekam i ne mogu otkazati red
Ažuriranje od 4. lipnja 2020. bilo je vrlo loše. Ne želim da bude ovako glatko. Kad pucam s punom snagom otpora, ne znam brojati da popravim vjetar. Kako snimati iz visokog kuta s tim glatkim povlačenjem??? Loše ažuriranje.
GunboundM Strategi qgn
Ne mogu se prijaviti u igricu, bcs se uvijek ažurira i ažurira, a zatim se pojavljuje obavijest o pogrešci. Moja veza dobra i stabilna, zašto ne mogu igrati? Popravite to. Koristim samsung a8
Samo 1 zvjezdica za sada...Zabavno je igrati, ali problem i problem je kako se sklapanje provoda odvija, plsss popravi ovu PVP bazu na rangovima ne samo dajući neprijatelju....nije dobro za sve početnike da se postavljaju u visoke rangove kad su u nižem rangu...
Obožavam ovu igru, igrao sam računalnu verziju prije nekoliko godina, a sada igram na mobitelu. Ali stvar je u tome da kada je vaša povezanost nestabilna, nemoguće je igrati, mala nestabilnost će završiti vašu igru i vratit ćete se u lobi bez mogućnosti povratka na meč, što čini sve najgorim i zato dajem 3 zvijezde. Mehanika i dizajn su čak i bolji od originalne igre, vrlo čisti i zabavni. Druga stvar koja mi nedostaje je igrati se s više prijatelja, poput lokalnog 2x2.
Dobra je, nije baš ista stvar originalne igre u osnovi mehanike, ali je i zabavna, ne sviđaju mi se toliko dijelovi robota koje skupljate da biste to napravili i postoji problem u mečevima koji čini igra postane nefer, a to je kada veza daje grešku, automatski ste izbačeni iz meča i ne možete se vratiti u utakmicu i nema povrata novčića za to, da nemam ovu vrstu problema, mogao bih dati više zvijezde
Zabavno, ali nestabilno od svih moddinga.
GunboundM Strategiya zbo
Volite ovu igru. Molimo popravite vezu. U svibnju se prekidam bez upozorenja. Čak sam i dobio upozorenje, kada se moja veza vrati, igra se i dalje prekida. Tako je loše
Platite 2 pobjede. Avatari, dragulji, tenkovi. Jednostavno postaje stvarno nepravedno. Došao sam do točke u kojoj 4/5 protivnika ima +++ stavke. Sada vidim kako ostavljam pola MM igara bc neuravnotežene opreme
Hajde softnyx! Ti si bolji od ovoga! Zar ne možete napraviti ovu igru kao što je nekad bila? Svaki tenk ima drugačiji avatar? Stvarno? Usklađuješ li moj pojedinačni drveni čekić s dvostrukom zlatnom sjekirom? Stvarno??. Kraljevski opstanak s uskim mjestom??? Hajde!!!! Još nešto, vaš vodič za snimanje? To je tako lako. Recimo to ovako, jeste li probali igrati bilijar gdje će vam reći gdje će se loptica otkotrljati?? To je za dum dum igru!! Možete li ponovno stvoriti ovu igru u kojoj možemo koristiti stvarne vještine.
nesjajan port originala koji koristi sustav automatskog ciljanja. 2/10
Lijepe aplikacije, ali kada mreža nije stabilna bit ćete disko i nećete završiti igru😥 plsss popravi ovu grešku
treba više pozadinske lokacije
Ovo je nekad bila dobra igra. Ali sada je stvaranje šibica sranje. Uparujete se s mnogo jačim protivnicima od vas. Ono što me ljuti je da je sustav uvijek govorio da je mreža nestabilna. Dobivate kazne 2x smanjenje zlata i gp. Moj internet je brz i samo u GBM aplikaciji to doživljava. GBM isisava zlato iz mene.
GunboundM Strategie ies
Kao što su drugi rekli, provodadžisanje je sranje. Čini vas nezainteresiranim nakon gubitka na visoko rangiranom računu, a da ne spominjemo s dobro opremljenim avatar-om i kućnim ljubimcem
Dao bih 5, ali 2 stvari su mi uništile igru. 1) Nastavljam uparivanje s razinama koje su daleko naprednije od moje.. zmajevi i štapići kada sam još uvijek borbena sjekira! Samo postaje smiješna razlika u snazi njihovih botova. 2 pogotka me ubiju 2) NIGDJE ništa nije objašnjeno. Čak i ako tražim posvuda na internetu, ne mogu pronaći nikakva objašnjenja kao što su prednosti koje vam klan donosi, što je plus pored tipa bota i još mnogo toga.
vrlo dobre igre, ali klasični gun bound je imao trgovine s avatarima i sobe i servere, molimo ponesite klasične avatare kako bismo mogli imati autentično iskustvo klasičnog gunbound zlatnih dana 4v4 score tag solo zastave pozadine i slučajnu mobilnu opciju da dobijete zmaja i viteza, neka Odabrali smo naše artikle, tada je još uvijek bilo sjajno, a sustav rangiranja je glup moj prijatelj je zmaj igra puno, dostiže dijamant 1 onda ne može heroj jer je rezerviran za druge ljude, ali on ima bodove.
Sviđa mi se ova igra, ali odnedavno stalno govori da ima ažuriranja kada nema! Ne mogu više igrati. Čekao sam da vidim hoće li se Google Play trgovina ažurirati, pokušao sam deinstalirati i izbrisati aplikaciju, a zatim ponovno instalirati. Ništa ne radi.
potrebna mu je ravna karta ili ista kao i klasična verzija gdje možete vješto koristiti nak stroj
Nedostaje vam prilagodba na PC-u (beesh.. to je bilo prije više od 10 godina) Ova igra je i dalje jednako zabavna!!
Uravnotežite protivnika i ako možete ukloniti novčić, morate pronaći utakmicu, ne možete zaraditi novčić ako izgubite
Uživao sam kada sam ga reproducirao na PC-u, a sada uživajte. Zabavna igra koja zahtijeva stratešku igru s drugim izazovima koji je održavaju svježom
Toliko grešaka i grešaka
Veza na ovom poslužitelju opet i opet nije uspjela za igranje i protiv protivnika na mreži.
Sviđa mi se igra, online igra je nekako nepravedna. Uparujete se protiv viših klasa koje se čini ludo nemoguće pobijediti jer imaju moćne mehanizme. Osim povezivanja na mreži, igra i svi dodaci su super zabavni i uhvatim se kako je igram u svoje slobodno vrijeme! Ažuriranje 27., 21. rujna: Moji mehovi su nadograđeni nakon tako čestog igranja, bez potrošenog novca. Online igra je bila sjajna i smiješna. Sjajna igra. Možemo prijeći mehove. 👀
Dobra igra, ali ponekad nije fer jer smo se suočili s višim rangovima čak i kad smo početnici u igri. Trebao bi biti balans. Kao da se suočavam s razinom 9 i samo sam s razinom 2. ali dobra igra
Najbolja najzabavnija mobilna igra postoji. MaestoryM je i sada mobilna igra. Imao sam priliku igrati računalnu verziju prije mnogo godina, ali sada je sve novo i ažurirano tijekom godina, a da nisam ni igrao. Dobivam njih dvije su najbolje za mobilne igrice za igranje ruku dolje
Ova igra je pokvarena, smjer vjetra nije dosljedan. Ciljajući na isto mjesto s vjetrom istog smjera i brzine, moji hici ne slijeću na ista mjesta. Također, igrači koji plaćaju čine više štete. Visoko platiti za pobjedu. Vrlo je frustrirajuće igrati ako ne ulažete novac u igru. I nemojte me tjerati da počnem s pravljenjem utakmica bez vještina. Učio sam prijatelja kako se igra, a mi uvijek na kraju idemo protiv profesionalnih igrača. Nitko od mojih prijatelja nije nastavio nakon prvog dana igranja.
Ostavlja na disconnectiom ili ruši usred bilo koje rang igre, piše da sam prekinut, nakon pritiska na ok, vaše zlato i gp su izgubljeni čak i ako pobijedite. Molim!!! popravi ovo!! Ovo je jako frustrirajuće!!!😤
Ovo je super, volim likove koje možete dobiti, ali volio bih da nisu besplatni oglasi jer mi to naplaćuje puno 💰 novca
nemojte ažurirati prečesto
Užasna igra, morate platiti novčiće da biste igrali PvP. Dungeon sustav ne daje novčiće i dosadan je kao pakao. Igra se plaća za pobjedu od početka. Dragonbound je smeće i bolji je od ove igre. **** ti pištolj M
Merge Truck: Monster Truck Diverse ufzv
Može ponovo igrati igru nakon ponovnog pokretanja telefona, ako ne igra uvijek prisilno zatvorena dovraga!!! Molim te popravi!!